Litet hemsideproblem

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Forum rules
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "Slutprovet i FMS-2"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i andra forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där.
Post Reply
Gaya
Husalf
Husalf
Posts: 783
Joined: 04 Mar 2008, 20:18

Litet hemsideproblem

Post by Gaya »

Detta är ju verkligen rätt litet, men tänkte det var värt att påpeka ändå...
På vissa elevprofiler (t.ex. Castors) så går det att redigera "Ungefärlig längd" när man är inne och pillar på profilen, men detta fält syns inte. Istället syns fältet "Ungefärlig ålder", men utan något värde. Tänkte bara det var värt att påpeka. Detta inträffar inte på alla, men tillräckligt många för att jag ville säga... wut? :)

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Litet hemsideproblem

Post by Traxy »

Hojta till om du hittar något genomgående tema i det, t.ex. årskurs, elevhem, för- eller efternamn eller något annat som verkar vara en gemensam nämnare. O0

Post Reply