June Hardwick [G] (Emmz)

Post Reply
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

June Hardwick [G] (Emmz)

Post by SORTERINGSHATTEN »

June Hardwick, Brighton, England

På en av de lägsta grenarna i ett träd någonstans i Brighton sitter en elvaårig flicka med brunt, lite lockigt hår och blå ögon. Solen lyser från en blå himmel och det är perfekt sommarväder den här eftermiddagen i slutet på augusti. Flickans fullständiga namn är June Deborah Hardwick och hon älskar verkligen att klättra i träd. Hennes mamma brukar säga att det är lite dumdristigt att klättra i träd eftersom man kan ramla ner och slå sig men det är inget June bryr sig om. Faktum är att hon tycker att det är coolt, eller till och med modigt att klättra i träd. Modig är något hon verkligen strävar efter att vara även om hennes mamma som sagt tycker att hon är lite dumdristig ibland.
”June, vad har jag sagt om att klättra i träd? Och skulle du vilja vara snäll och städa ditt rum?”, ropar plötsligt hennes mamma från det sandfärgade tegelhuset i närheten där familjen bor.

June suckar när hon hör sin mamma ropa och hoppar sedan ner istället för att klättra ner försiktigt. Hon landar smidigt på fötterna och börjar gå bort mot huset. Sin smidighet har hon dansen att tacka för, hon har nämligen tränat dans sedan hon var liten och tycker det är superroligt. Väl inne i huset går hon raka vägen till sitt rum på övervåningen och ser sig omkring. Rummet med de vita väggarna och de rosa gardinerna är lite stökigt så det behövs verkligen städas. Rosa är för övrigt hennes favoritfärg och det förklarar valet av gardiner. Att det är stökigt i rummet beror helt enkelt på att hon är slarvig som person, och det är inte ovanligt att hon tappar bort saker heller. I vilket fall som helst så sätter hon fart med städningen av rummet för att få det gjort så fort som möjligt.

Senare samma dag sitter hon på golvet i det numera renstädade rummet med en koffert bredvid sig. Om några dagar börjar hon på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom och det är på tiden att hon börjar packa. Hogwarts är verkligen något hon har sett fram emot sedan hennes föräldrar Paul och Charlotte berättade om skolan när hon var liten. Eftersom både Paul och Charlotte är magiker så blev ingen förvånad när June fick sitt antagningsbrev för några veckor sedan. Tiden på Hogwarts ser hon som ett äventyr och äventyr är något hon verkligen tycker om förutom att dansa. Dessutom är hon lite nyfiken av sig och tycker det ska bli väldigt spännande att undersöka slottet. Nya kompisar kommer hon säkert också att få, det blir nog inte så svårt eftersom hon för det mesta är en glad och trevlig tjej. Föräldrarna började på Hogwarts samtidigt men sorterades in i olika elevhem, Paul i Gryffindor och Charlotte i Ravenclaw. Det var först under deras sjunde och sista år på skolan som de lärde känna varandra eftersom de trots allt tillhörde olika elevhem, och ganska fort insåg de att de hade mer än vänskapskänslor för varandra. Några år efter examen gifte de sig och senare samma år blev Charlotte gravid. I juni året därpå föddes June som döptes efter månaden hon föddes i.

Många säger för övrigt att hon är en kopia av sin mamma med det bruna, lite lockiga håret och det runda ansiktet. Hon har även ärvt sin mammas längd och kroppsbyggnad, de båda är normalbyggda och lite kortare än genomsnittet. De blå ögonen och fräknarna i ansiktet har hon dock ärvt av sin pappa. Tyvärr blev det inga fler barn efter June men hon har inte blivit bortskämd för det. Hennes föräldrar har verkligen försökt lära henne att man inte kan få allt man pekar på eller göra vad som helst bara för att man vill. Hursomhelst så lägger hon ner en bok i kofferten, och det är inte vilken bok som helst utan hennes favoritbok.

Egentligen tycker hon inte alls om att läsa eftersom hon har dåligt tålamod och tycker att det år så tråkigt men just den här tycker hon om. Den handlar om en tjej som räddar världen från en elak drake. Tjejen blir sedan en hjälte och June vill verkligen bli som henne. Tänk att få rädda världen i framtiden och bli en hjälte, hur coolt vore inte det? Men ska hon vara helt ärlig så är nog chansen att hon räddar världen ganska liten men drömma kan man alltid göra. Att hon dagdrömmer är inget ovanligt och hennes mamma säger ibland att hon borde skriva en bok eftersom hon har så livlig fantasi. Men tanken på att skriva en bok är hon inte förtjust i, däremot tycker hon att det är roligt att rita och där får hon användning av sin fantasi.

Post Reply