Naomi Wilson [H] (writerlilz)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Naomi Wilson [H] (writerlilz)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Naomi Ella Wilson - Basingstoke, England

Naomi bodde med sina kärleksfulla föräldrar i Basingstoke innan hon kom in på Hogwarts. Hennes mamma Laura är en enkel mugglare men hennes pappa Stephen är en mycket skicklig trollkarl. Hon har en stor släkt på sin pappas sida med många skickliga magiker men de flesta är tyvärr döda. Naomis mor är fröken i mugglarvärlden och hennes far är filosof, vilket betyder att han är en mycket smart magiker. Kanske har han smittat av sig på Naomi? Naomi tror att hon kommer vara mycket engagerad på lektionerna när hon börjar Hogwarts. Skolan kommer bli som ett helt nytt äventyr för henne, tror hon. När hon var en liten bebis döptes hon till Naomi efter ett litet rådjur hennes mor tog hand om ett tag och hon heter Ella i mellannamn just för att hennes mormor Elline dog året Naomi föddes.

Hon är en ganska slank flicka med stora rådjursliknande ögon, liten näsa och liten mun. Hennes ansikte är hjärtformat inramat av tunt, mörkt och långt hår.

Naomi är en person man verkligen kan lita på och hon berättar verkligen inte ens hemligheter, om man är vän med henne. Själv är hon väldigt aktsam med vem hon berättar saker för och vem hon blir vän med, hon gillar inte överraskningar som att någon sviker henne eller inte längre är den person den var innan. Naomi är inte alltid helt ärlig för ibland vill hon helt enkelt inte att någon ska, eller behöver veta sanningen. Hon är också ganska oberörd och blir inte så arg om någon retas, för hon hämnas oftast på dem senare. Pratar någon om att hennes mamma är mugglare är det en annan sak, då har hennes ilska inga gränser. Naomi känner oftast inget behov av att skaffa vänner men hon tycker ändå om att ha några hon kan berätta sagor för eller dra med på små äventyr. Hon tycker det är väldigt irriterande med dumma människor, alltså dumma som i osmarta. Själv är hon ganska intelligent men såklart inte duktig i allt, till exempel kan hon ha väldigt svårt att koncentrera sig om det finns något i närheten som skrämmer henne, som djur. Hon är rädd för alla djur utom ormar för ormarna är som henne tycker hon. Hon känner sig jämlik med dem, men alla andra djur är skrämmande och fullständigt motbjudande enligt henne.

När hon var 8 år önskade hon sig en orm så innerligt att hon faktiskt fick en liten grå orm. Den fick heta Ferx och sedan den dött har hon alltid börjat gråta så fort hon tänkt på den. Annars är Naomi ganska vanlig till humöret och som sagt ganska oberörd, ibland är hon lite lurig och hemlighetsfull.

Hon njuter av de stunder hon får för sig själv och sitter oftast då och läser, hon älskar sagor och äventyrsböcker. Naomi tycker om äventyr väldigt mycket och hennes äventyr kan vara allt ifrån att lyckas gömma sig så länge som möjligt eller att smyga sig ut på platser som är förbjudna. Hon är väldigt duktig på att berätta historier hon läst och även om hon egentligen tycker om att vara själv är något av det bästa hon vet att berätta sagor för andra.

Locked