Sarah Turner [S] (TheSnakeSneaker)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Sarah Turner [S] (TheSnakeSneaker)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Sarah Turner, Mansfield, Nottinghamshire
 
”Hallå? Vakna! Sover du fortfarande där inne?" kvinnan utanför dörren börjar förbanna sig på flickan som inte vill gå upp ur sängen.
"Mamma, jag vill sova!" säger flickan och drar täcket över huvudet. Att man aldrig får sova i det här huset. Måste man gå upp vid en bestämd tid varje dag? Till skillnad från resten av familjen Turner så var Sarah väldigt motstridig av sig.
"Unga dam, du ber om det. Alohomora!" säger kvinnan som var Sarahs mamma i en arg ton. Efter att låset hade klickat till så kom hennes mamma in i rummet.
"Upp ur sängen!" sade hon och viftade med staven. Täcket flög ner på marken. Flickan satte sig motvilligt upp i sängen och började klä på sig. Hennes mor vände sig om och gick ut till köket utan att säga ett ord. Sarah hade lockigt svart hår som gick ner över skulderbladen. Hon hade klara gröna ögon som var lätta att luras av. Hon gillade att ha jeans på sig, av det dyraste märket också. Hon var mycket smal och trivdes med detta. Hon hade ofta tighta tröjor eller linne på sig då hon tyckte det var passande.
 
Familjen Turner var en prydlig och renblodig familj. Alla Sarah's syskon hade gått i Slytherin vilket hon också såg fram emot att göra. Hon klädde raskt på sig sina kläder och gick ut från sitt rum, ner för trappan som ledde ner till hallen och in i köket. Hon var det enda barnet som bodde hemma i sin familj. Hennes syskon hade flyttat hemifrån vid låg ålder och man hörde nästan aldrig något av dem. Deras affärsplaner gick bra efter skolan och de lyckades då starta bra företag. Sarahs föräldrar var ganska gamla och de hade bestämt sig om att Sarah var deras sista barn. Hennes far smålog mot henne när hon kom ner till köket.
"God morgon, Sarah." sa han och drack lite av sitt kaffe. Sarah nickade till och vände in mot vardagsrummet, där hon satte sig i en av de sköna, mörkgröna fåtöljerna. Hennes mor kommer in i rummet, den här gången såg hon inte lika arg ut som förut.
"Vill du inte ha lite frukost?" frågar hon och ser in i Sarah's gröna ögon. Sarah är tyst en stund innan hon svarar. "Nej tack, mamma." sa hon och vände sig mot brasan som sprakade muntert.
 
Sarah gillade endast en sport, då hon tyckte att den var den passande: Quidditch. Inte tänkte hon väl utöva några konstiga mugglarsporter? Nej, Sarah tog vara på fritiden genom att studera familjens kvastar, läsa böcker om sporten och ibland flyga kvast själv. Hennes mormor och morfar sade ofta till henne att hon hade en viss talang för sporten. Sarah skulle försöka komma med i Slytherins Quidditchlag nästa år, när hon gick sitt andra år på skolan. En annan sak som Sarah brukade göra var att ”jävlas” med de andra ungarna då släkten träffades. Hon tänkte ut hur hon skulle agera och sedan hur hon skulle komma undan med det. Hon älskade att smida planer och ge någon annan skulden, en erfarenhet som skulle passa henne på Hogwarts!
 
När klockan som står i vardagsrummet slår tolv så flyger en brun tornuggla in i rummet med ett brev fastknutet med ett snöre runt foten. Sarah knöt upp snöret och läste på brevets framsida:

Ms. Sarah Turner
Mansfield, Nottinghamshire
 
Utan att säga något så gick hon ner och slängde brevet framför sin mors fötter.
"Vad är detta?" frågade hennes mor, Aleyn, som sedan plockade upp brevet. "Nå, är du inte glad?" frågade hon när hon läst klart.
"Varför skulle jag vara glad? Jag visste att jag skulle komma in på Hogwarts. Jag är ingen ynk!" sade Sarah och stirrade djupt in sin mors ögon. Sarah vände sig om och gick tillbacka till fåtöljen. Hennes far, Robert, gick ner i källaren för att prata med Aleyn. Men innan han var snabb nog att säga något så sa Aleyn: "Ingen tvekan om att hon är min dotter..! De mugglarfödda lär få akta sig!" sedan skrattade de båda två!

Locked