Hjälp! Kan inte byta lösenord på hemsidan!

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Snakey
Mugglare
Mugglare
Posts: 5
Joined: 04 May 2015, 14:22

Hjälp! Kan inte byta lösenord på hemsidan!

Post by Snakey »

Hej! Jag har velat dubbelkolla länge nu om min mail stämmer på hemsidan, men när jag går till Medlemmar > Uppdatera Info så står det "du har ej behörighet att se denna sida"... Samma sak händer om jag går till Medlemmar > Redigera Länkar. Så, för att dubbelkolla så gjorde jag en återställning av mitt lösenord genom att trycka på "Glömt Lösenord" (vilket kanske inte är det smartaste att göra :look), då fick jag ett mail med nytt lösenord men nu kan jag inte ändra tillbaka då jag inte kan komma in på "Uppdatera Info"... Någon som har en aning om vad problemet är?

Foxears
Husalf
Husalf
Posts: 2864
Joined: 01 Mar 2008, 23:43

Re: Hjälp! Kan inte byta lösenord på hemsidan!

Post by Foxears »

Jag vet att det har varit problem med hemsidan tidigare att vissa sidor inte fungerar om en inte har någon karaktär. Det kan vara det som spökar nu. Jag har ingen lösning, men förhoppningsvis kan nån med mer adminpower än mig hjälpa dig :)

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Hjälp! Kan inte byta lösenord på hemsidan!

Post by Traxy »

Kolla om det funkar nu. Om det fortfarande inte gör det så är det den gamla "har man ingen karaktär kan man inte byta lösenord"-grejen som spökar, tyvärr.

Post Reply