Ätstörningar

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Autumn
Husalf
Husalf
Posts: 350
Joined: 15 Aug 2012, 17:09

Ätstörningar

Post by Autumn »

Hej jag undrar om man kan ha en karaktär som har ätstörningar, och om man har en karaktär som man vill ska få det senare ska man skicka en ansökan om det? Och isåfall var ska man skicka förnågonstans och till vem?

Ailue
Husalf
Husalf
Posts: 2194
Joined: 20 May 2008, 19:48

Re: Ätstörningar

Post by Ailue »

Ätstörningar kräver SL-tillstånd så du skall skicka en ansökan till Spelledarrådet här på forum1 om det gäller en HW-karaktär (forum2 om det är BB/DS/magivärlden). I ansökan skall du förklara lite hur ätstörningen kommer att yttra sig och framförallt hur den kommer påverka din karaktär, men även beskriva varför du vill spela på detta. Kör hårt! :)

Autumn
Husalf
Husalf
Posts: 350
Joined: 15 Aug 2012, 17:09

Re: Ätstörningar

Post by Autumn »

Tack :)

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Ätstörningar

Post by Traxy »


Post Reply