Graviditeter på Hogwartselever

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Lily
Husalf
Husalf
Posts: 1273
Joined: 11 May 2012, 20:59

Graviditeter på Hogwartselever

Post by Lily »

Jag kollade runt lite på internet och hittade sidor om 13-åringar som blivit gravida. Jag började då fundera på om hur det skulle vara om det hände för någon Hogwarts-elev. Alltså vad som skulle hända, skulle eleven få läsa SOS redan då om det är innan de får ta kursen och hur de på skolan skulle reagera. Om hur det skulle vara för eleven att gå på lektioner när det sedan börjar synas och hur det skulle vli för pappan om han gick på Hogwarts? Är de stränga som på DS eller reagerar de helt annorlunda? Dessutom är dt ju bra att veta om man behöver spelledartillstånd för detta, något som är väldigt trolig.

wheevil
Spöke
Spöke
Posts: 2217
Joined: 11 Feb 2008, 18:09

Re: Graviditeter på Hogwartselever

Post by wheevil »

Under sektion C: Uppförande för skolregler på Hogwarts: §13 Sexuellt umgänge med annan elev. Eventuell graviditet leder till relegering för bägge parter.

Så graviditet leder till relegering :)

Lily
Husalf
Husalf
Posts: 1273
Joined: 11 May 2012, 20:59

Re: Graviditeter på Hogwartselever

Post by Lily »

Tack!

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Graviditeter på Hogwartselever

Post by Traxy »

Som jag sade till Lily över Skype angående om man behöver SL-tillstånd:

Om det är en karaktär på skolan nu som ska bli gravid under skoltiden och sedan relegeras = ja.
Om du skapar en MVK som ska ha relegerats innan du börjar spela henne = njae, tror inte det, men isf kan du ju ha med det i ansökan till Leffe. :)

Post Reply