Förlorade karaktärer

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Mockingjay
Spöke
Spöke
Posts: 325
Joined: 01 Feb 2010, 20:59

Förlorade karaktärer

Post by Mockingjay »

Eh.. Jag har inte spelat på evigheter, men tänkte det skulle vara kul att försöka börja lite smått igen. Dock verkar alla mina karaktärer vara försvunna, antagligen utrensade pga inaktivitet. Finns det något sätt att få tillbaka dem? :D Saknar dem på något vis :cry:

Rebecca
Spöke
Spöke
Posts: 4355
Joined: 30 Mar 2009, 17:10

Re: Förlorade karaktärer

Post by Rebecca »

Om det är mindre än et år sedan de rensades ut tror jag att det går att be Traxy lite snällt och du kan få tillbaka dem precis där de var. Om det är längre tid vet jag inte riktigt hur det fungerar, men om inte annat så borde du kunna anmäla samma karaktär som en helt ny förstaårselev :)

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Förlorade karaktärer

Post by Traxy »

Hojta till vilka det gäller, Mockingjay, så ska jag ta mig en titt. :)

Mockingjay
Spöke
Spöke
Posts: 325
Joined: 01 Feb 2010, 20:59

Re: Förlorade karaktärer

Post by Mockingjay »

Tack så mycket :) jag anmälde en av dem som ny förstaårselev istället. Hon hade ändå gått på typ två lektioner så det spelar inte så stor roll. :)

Flamman
Spöke
Spöke
Posts: 4
Joined: 03 Apr 2012, 17:07

Re: Förlorade karaktärer

Post by Flamman »

Så min karaktär Elina Kate Lynx från Belfast irland är borta?? För i så fall är jag den lyckligaste människan på jorden! *_* Det ända jag vill är liksom att börja på en ny karaktär!

Juli
Husalf
Husalf
Posts: 1558
Joined: 06 Mar 2008, 00:32

Re: Förlorade karaktärer

Post by Juli »

Det går ju att bara rensa ur sina karaktärer om man tröttnar, Flamman ^^

Post Reply