Tidsgräns på bakgrund

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Niwyn
Spöke
Spöke
Posts: 105
Joined: 08 Apr 2012, 15:38

Tidsgräns på bakgrund

Post by Niwyn »

Hejhej!

Okej, så jag har funderat på en sak och hittar inte svaret på den här frågan någonstans; har man en viss tid på sig att skriva sin bakgrund? och kan man ha flera namn godkända på samma gång, fast inte ha en bakgrund inskickad dvs att det inte är en karaktär på "riktigt"?

Tack på förhand!
*gos*

Kyashi
Husalf
Husalf
Posts: 1173
Joined: 11 Feb 2008, 12:48

Re: Tidsgräns på bakgrund

Post by Kyashi »

Hej!

Det finns ingen bestämd tid efter att namnet godkänts som man måste skicka in sin bakgrund, men det kan vara en riktlinje att man försöker skicka in bakgrunden inom en månad ändå. Så länge namnet finns kvar hos hattarna så kan det dock gå att skicka in den, men det händer att vi rensar bland namnen, så vet man med sig att det var länge sen namnet blev godkänt så kan det vara en bra idé att kolla med hattarna så att namnet finns kvar innan man skickar in bakgrunden. :)

Man kan endast ha ett namn godkänt åt gången. Är det så att man vill byta namn efter att man redan fått ett namn godkänt så är det möjligt, men då tas det tidigare godkända namnet bort och det blir istället den nya ansökan som blir aktuell att skicka in en bakgrund till.

Hoppas att det hjälpte! :)

Niwyn
Spöke
Spöke
Posts: 105
Joined: 08 Apr 2012, 15:38

Re: Tidsgräns på bakgrund

Post by Niwyn »

Tack så jättemycket! :) Om man vill ha ett annat namn behöver man svara på antagningsmejlet och säga det då eller är det bara att skicka in en ny namnansökan?

Quiwi
Spöke
Spöke
Posts: 1289
Joined: 09 Jul 2009, 21:27

Re: Tidsgräns på bakgrund

Post by Quiwi »

Det är bara att skicka in en ny. :)

Niwyn
Spöke
Spöke
Posts: 105
Joined: 08 Apr 2012, 15:38

Re: Tidsgräns på bakgrund

Post by Niwyn »

Okej, tack så jättemycket! :D

Post Reply