Karaktär försvunnen! :(

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
TheSnakesneaker
Spöke
Spöke
Posts: 305
Joined: 09 Mar 2011, 11:07

Karaktär försvunnen! :(

Post by TheSnakesneaker »

Hej alla! Jag skulle gå in på min så kallade profil på hemsidan idag och redigera infon om min etta Sarah Turner. Hon fanns där men det gör inte min andra karaktär, Lewis Sinclair, som jag flyttade upp till tvåan innan jag skaffade Sarah. Han finns alltså inte här:
http://www.svenskahogwarts.com/user/pro ... eaker&css=
Eller här:
http://www.svenskahogwarts.com/chars/ch ... e=students
Eller här :P :
http://www.svenskahogwarts.com/lessons/ ... e=3&page=5

Varför???

systerklister
Husalf
Husalf
Posts: 1255
Joined: 14 Mar 2009, 18:27

Re: Karaktär försvunnen! :(

Post by systerklister »

Hej, Lewis har blivit utrensad: viewtopic.php?f=15&t=770&start=100. Du skrev ju någonstans (i FB-gruppen har jag för mig) att du fick ett mail om en utrensningsvarning, om du kikar på det så står det förmodligen att det är Lewis det gäller. När man inte spelar med sin karaktär på länge får man ett mail om att karaktären är inaktivitetsvarnad (dvs. att den inte är aktiv och att den kan bli utrensad), och i samma mail står det att man har ett visst antal dagar på sig att skriva ett inlägg med den för att den inte ska bli utrensad. Förmodligen har du inte spelat med Lewis på ett tag och då händer detta! Skriv till TraXy och fråga snällt om du kan få tillbaks Lewis så löser det sig nog :) Lycka till!

Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 8126
Joined: 03 Feb 2008, 19:54

Re: Karaktär försvunnen! :(

Post by Traxy »

^^ Det systerklister sade.

Post Reply