Extremtsupersegande lektion

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
Lys
Spöke
Spöke
Posts: 432
Joined: 11 Sep 2012, 18:43

Extremtsupersegande lektion

Post by Lys »

Hej! Jag har varit med i en öppen lektion i evigheter nu, eftersom att de elever som förväntas närvara inte har dykt upp och Quiwi inte vill köra igång utan dem. Ska jag lämna lektionen och sabba för de andra, peta på läraren eller kan man gå med i en annan lektion samtidigt? Sorry för mina idiotfrågor men jag behöver verkligen hjälp eftersom att jag väldigt gärna vill få upp Michelle till tvåan. För min egen och Lilys skull.

Foxears
Husalf
Husalf
Posts: 2864
Joined: 01 Mar 2008, 23:43

Re: Extremtsupersegande lektion

Post by Foxears »

Du kan bara vara med i en lektion av samma ämne samtidigt. Om det är viktigt att komma upp snabbt så bör du lämna lektionen och gå med i en annan. Om lektionen ändå inte har startat så är det ju inget större problem att hoppa ut. Jobbigare när folk hoppar av precis när läraren gett dem en fråga :P

Quiwi
Spöke
Spöke
Posts: 1289
Joined: 09 Jul 2009, 21:27

Re: Extremtsupersegande lektion

Post by Quiwi »

Jag bad om att få min lärarkaraktär utrensad för knappt en månad sedan, varför ingenting har fortskridit angående det har jag ingen aning om.

Lys
Spöke
Spöke
Posts: 432
Joined: 11 Sep 2012, 18:43

Re: Extremtsupersegande lektion

Post by Lys »

Tack så mycket för svaren, Michelle ska genast gå med i en ny lektion *gooos*

Post Reply