Akut behov av hjälp!

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
TÄNK PÅ att döpa din tråd så informativt du kan efter vad du ställer för frågor. Ska du ställa frågor om vem som är elevhemsföreståndare så döp tråden exempelvis till "Vem är Elevhemsföreståndare?"
På det sättet är det enklare för andra att hitta om deras fråga redan ställts och besvarats istället för att starta en helt ny tråd. ADMIN har rätt att ändra topic i trådarna så de bättre passar frågorna i själva tråden.

Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här, innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Magivärlden och Utländska skolor ställs i det andra forumet.
Post Reply
OwO
Spöke
Spöke
Posts: 19
Joined: 29 Dec 2012, 21:28

Akut behov av hjälp!

Post by OwO »

Jo, jag är ny här och när jag blev medlem och inte riktigt förstod hur allt fungerade på SH så blev jag oaktiv. Nu har jag bestämt mig för att börja vara aktiv igen, men jag behöver hjälp med att komma igång igen. T ex, hur blir man andraklassare? Hur får man betyg? Jag förstår inte. Snälla hjälp mig!

Rebecca
Spöke
Spöke
Posts: 4355
Joined: 30 Mar 2009, 17:10

Re: Akut behov av hjälp!

Post by Rebecca »

Eftersom du har så pass spridda frågor skulle jag nog tipsa om att läsa om FAQ en gång :) För att kortfattat svara på just de konkreta frågorna kan jag dock säga att en andraklassare får de genom att spela upp e förstaårselev, alltså att du tar lektioner och får betyg i allt. Betyg får du genom att spela lektioner och sedan efter 1, 2 eller 3 lektioner sätta önskat betyg :)

Post Reply