Vanessa Grace [S] (Donia)

Post Reply
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Vanessa Grace [S] (Donia)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Vanessa Grace
York, Yorkshire, England

Förut, vid den tid där Vanessa bara var liten, då hon alltid följde sitt hjärta och lät den visa henne vägen. Det var en tid och nu en annan. Vanessa förändrades den dag hennes pappa lämnade henne. Den tiden förr var en tid full av glädje, då Nessa - som hennes pappa alltid speciellt kallade henne – med sina glittrande stora ljusa blå ögon älskade att överdriva, göra små oviktiga saker till stora viktiga saker, på ett positivt sätt. Alltid positiv, hon var bara liten och följde bara vad hennes hjärta sade henne. Många kunde kalla henne både charmig, söt… Saker som lilla Nessa tyckte om att höra. Hon ville gärna vara mittpunkt, få uppmärksamhet på alla möjliga sätt. En anledning till varför hon så ofta överdramatiserade allt, hon såg ju att det funkade, hon fick den uppmärksamheten hon ville ha. Den sidan av Vanessa har alltid funnits där, även nu. Fast kanske på ett annorlunda sätt än förut. Nessa förändrades, kanske inte på insidan men hon agerade annorlunda mot personer. Blev mer kall, hård och dömande. Hon avskydde falska personer. Efter att hon fått veta att hennes mamma var magiker och allt vad det innebär, förstod hon först då varför hennes mamma alltid hade pratat illa om normala människor, mugglare. Det smittade snabbt av sig på Nessa som började ser ner på mugglare med sina ljusa iskalla ögon. Hon såg sig själv som mer värdig än de. Anledningen till Nessas personlighetsändring beror antagligen på hennes far, som lämnade en dag. Han lämnade, bara sådär. Vanessa fick aldrig reda på varför. Nessa trodde att det berodde på att han inte tyckte om henne tillräckligt, att hon inte var tillräcklig, att det var något fel på henne. Hennes pappa hörde heller aldrig av sig. Först var Nessa ledsen, sedan blev hon arg. Arg på hennes pappa, som hade sårat henne själv och hennes mamma, som nu var ensamma, Nessa har inga syskon. Nessa kände sig liten, ensam och bräcklig vilket hon hatade och hon började så smått trycka ner andra, för att höja sig själv. Hon försökte ofta vara manipulativ, säga saker som kunde vara förvirrande, spänna ögonen i någon annans och kräva helt omöjliga saker. Bara för att hon kunde. Men Nessa behöver inte alltid vara elak, hon funkar ofta så att är man taskig mot henne, då attackerar Vanessa tillbaka direkt. Men är man snäll så kanske man får ett vänligt svar tillbaka. Ibland. När Nessa känner för det. Hon är otroligt tävlingsinriktad och målmedveten och redo att slåss med näbbar och klor för att ta sig dit hon vill. Då kan inget stoppa henne, oavsett vad som råkar stå i hennes väg.
Hur andra människor ser på henne har alltid varit otroligt viktigt, vilket medfört att hon brytt sig om sitt utseende och sätt. Vanessas från början mörka långa, som nådde strax nedanför bröstet blev färgat blont. Hon hatade sitt spikraka mörka hår, som hon med största sannolikhet ärvt från sin pappa då mamman var blond. Det ledde till att hon ofta hade en mörk utväxt vid hårbotten till en skarp kontrast vid det platinablonda. Vanessa har en annars ganska nätt slank kropp och är lite kort. Hennes ljusblåa ögon visar fortfarande så mycket känslor, men kan också vara mycket kalla omringade av långa svarta ögonfransar. Annars har hon ett ganska nätt ansikte med en hy som hon är mycket noga med att inte få finnar eller fräknar på.
Ibland när Nessa känner sig glad och bekväm med sin omgivning, händer det att hennes unga lite barnsliga beteende växer fram, den taskiga hårda ytan försvinner. Nessa har alltid haft en egen liten katt, Missy som är lika gammal som henne själv och som alltid stått vid hennes sida. 
Post Reply