Page 1 of 1

Christian Wolf [S] (kattensweetie)

Posted: 14 Aug 2013, 19:44
by SORTERINGSHATTEN
Christian Wolf, Ramsey

”Melody” började Christian osäkert. Hon såg upp på honom där de satt under en stor ek i Ramsey-området där de båda bodde i varsin stor villa.
”Till hösten så” han gjorde en paus och såg djupt in i Melodys ögon. ”så kommer jag att gå på en skola långt borta, en internatskola” Melody såg oförstående på honom och skakade på huvudet.
”Jag också…” svarade hon sorgset. ”Hogwarts hette den, tror jag” Christian stirrade häpet på henne.
”Så, så du är en häxa?” stammade han fram med de bruna ögonen glänsande som stjärnor. Nu var det Melodys tur att häpet stirra på honom.
”Jag ska också dit” tillade han förklarande och reste sig upp för att gå och slippa den obehagliga tystnaden. Hon, Melody Crafter den mugglarfödda flickan som är det närmsta en syster som går att komma utan att bo tillsammans eller vara släkt, var antagen till Hogwarts. Chansen att de hamnar i samma elevhem är inte särskilt stor eftersom att de är ganska olika i sättet. Kanske är det just därför som de kommer överens så bra? Den, i princip, enda gemensamma nämnaren var den att bägges föräldrar jobbade mycket. Melodys som läkare och Christians som drakskötare respektive journalist. Därmed så var ofta deras föräldrar på resande fot. Båda var mycket intelligenta men det yttrade sig på helt olika sätt, dessutom hade de bägge två en hel del attityd.

Olikheter fanns det fler. Bland annat hur de reagerade i olika situationer och hur de gjorde för att lösa problem. När problemen dök upp brukade Christian oftast ta till list och fult skådespeleri för att lösa dem, det viktigaste var ju trots allt att han uppnådde sina egna mål. Därför var något av det bästa han visste att lära sig viktiga saker så som skådespeleri och sådant som man faktiskt kan ha nytta av i framtiden. Skådespeleriet, men även det mörka håret, de bruna ögonen, den långa kroppsformen samt det faktum att han nästan alltid är iförd stiliga kläder, har dessutom gjort att han har fått många tjejer efter sig. Men än så länge är det ingen som fått möjligheten att kyssa de tjocka och fylliga läpparna. Små korta förhållanden är allt som blivit eftersom att de flesta som fallit för honom varit mugglare och därmed inte riktigt Christians typ. Dessutom har dem tjejerna aldrig riktigt stått på hans intresselista, för vill Christian ha en tjej så får han henne. Det var så det var, ingen kunde motstå hans manipulativa sidor och hans romantiska sidor. Ingen förutom Melody då och dessvärre så var hon den enda som han varit riktigt kär i.

Hur de bemötte nya människor var också en stor skillnad dem sinsemellan. Melody var mer den blyga typen, till skillnad från Christian som sällan var blyg. Christian hade även betydligt mer attityd bland människor som han inte kände. Bland kompisar hade båda två ungefär lika mycket attityd även om Melody inte på något sätt skulle kunna ses som kaxig medan just ordet kaxig var det som många skulle använda som beskrivning på Christian.


Christian stövlade in i villan och slog sig ner vid det stora bordet i mörkt mahognyträ där hans privatlärare redan satt och väntade på honom. Läraren började undervisa under tiden som Christian mest satt och tänkte på annat. Efter att ha suttit och sovit sig igenom nästan hela lektionen avbröts hans funderingar av en mörk manröst
”Så, läs nu dem här sidorna till imorgon Mr. Wolf” uppmanade läraren samtidigt som han gav Christians bruna hår en liten klapp.
”Men om jag läser ända hit” började Christian och pekade en bit fram i boken som låg framför honom på det stora bordet i mörkt mahognyträ. ”slipper jag då läxor för resten av veckan?” avslutade han med en utmanande ton. Läraren kliade sig lätt på hakan och såg ut att tänka efter ordentligt.
”Jo, det stämmer” sa han tillslut och såg gillande och samtidigt undrande på Christans ögon. ”Ja, då ses vi väl imorgon igen” avslutade läraren och reste sig upp för att gå. ”Adjö då Mr.Wolf” hälsade han med en lätt nickning på huvudet.