Kunzite Winston [R] Lily

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Kunzite Winston [R] Lily

Post by SORTERINGSHATTEN »

Kunzite Winston, England, Whitby

”Kunzite Winston!” ljudet ekar i den lilla stugan av moderns upprörda röst. Kunzite själv vågar inte gå ut från sitt rum. Den elvaåriga flickan tycker att deras moder kan vara lite läskig när hon är arg eller upprörd, även om hon inte menar det. Kunzite har heller aldrig vågat säga det och hon tycker faktiskt ofta att modern är lite läskig, inte bara när hon är upprörd. Hon är så sträng och Kunzite vågar inte säga emot.
”Kunzite! Kom genast ner!” ropar hon och Kunzites ben går darrigt ner för den branta trappan i deras hus och ner i köket. Kunzite, eller Kunzie som hon kallas, ser sin lillasyster Ruby rödgråten vid bordet och sin moder som har en allvarlig blick fastklistrad i ansiktet. Kunzie tittar ner i golvet när Modern, Heliotrope berättar vad Ruby har sagt. Kunzite vet dessutom att Ruby inte säger allt. Visst, Kunzie var kanske lite dum mot sin lillasyster, men det var systern som började. Kunzite ville bara ge igen.
”Stämmer det att du har knuffat ner din lillasyster i en vattenpöl?” frågar Heliotrope och Kunzie nickar. Såna här situationer gillar hon inte, de känns obehagliga helt enkelt.
”Men…” Börjar Kunzite för att visa att hon har mer, hon väntar sig till och med att bli avbruten. Heliotrope öppnade precis munnen när Kunzie sa det. Istället tystnar hon och verkar vilja få Kunzite att säga det som de inte har hört ännu. Och så kommer sanningen fram och de inser att båda flickorna är ungefär lika skyldiga. Kunzite kan slappna av och slipper hela utskällningen.

Efter händelsen väljer Kunzite att gå ut. Stora våta droppar faller från himlen mot marken, men Kunzite bryr sig inte. Naturen är allt. Naturen är ett med Kunzite, en sak, inte två olika. Ända sedan hon var liten har hon varit intresserad av allt som har med naturen att göra. Allt helt naturligt är det bästa Kunzie vet, men det betyder bara allt man kan hitta i naturen som människan inte har rört, vare sig det är magiker eller mugglare. Har de tagit den eller experimenterat med den är den helt ointressant. All form av växtlighet är extra intressant, men olika stenarter är också väldigt intressanta enligt Kunzite.

Kunzite klättrar upp på sin favoritsten där hon ofta sitter. Hon vet precis var hon ska sätta fötterna för att komma upp och inte halka eftersom att hon gillar att vara ute i regnet när hon kan känna dropparna falla ner på henne och låta det blöta åka över henne och få henne att slappna av. Efter en stund väljer hon däremot att gå in till de andra där vattnet droppar ner genom taket och Heliotrope kämpar för att stoppa det. Inte för att det blir bättre när Kunzite kommer in, men modern är så van att hon inte säger något. Istället hjälper hon modern med att få bort vattnet och går upp på övervåningen för att stoppa vattnet där. Huset är inte direkt stort med tre rum på nedervåningen och tre rum på övervåningen, men det räcker gott och väl för dem. På något sätt får man en speciell närhet till familjen, även om Kunzite mer har det till Ruby än till sin mamma.

Kunzite är lite kortare än medellängd, är renblodig… Ja, det borde räknas som renblodig om ens mamma är det ju! Ja, hon har i alla fall brunt hår ner till armhålorna som gärna går i lite vågor och har bruna ögon i ungefär samma nyans. Hennes ansikte är ganska fyrkantigt och hon är ganska normalt stor i formen till sin längd och ålder, men väger mindre än normalt.
Heliotrope är hennes mamma och hon jobbar som arkitekt där hon kanske inte har den bästa lönen, men hon klarar i alla fall av att försörja familjen. Kunzites syster heter Ruby och de är egentligen halvsystrar, men det är inget som nämns eller ens något de tänker på.

”Kunzite!” ropar Heliotrope och Kunzite är rädd att hon har gjort något dumt. När hon kommer ner sitter hennes mot i en av fåtöljerna och visar att Kunzite kan sätta sig i hennes knä. Egentligen tycker Kunzie att det är lite fånigt, men hon gör det ändå och vet att hon gjorde rätt i det valet. Det är inte ofta det har hänt och det kanske har påverkat deras relation lite.
”Jag förstår knappt att du växer och snart ska börja på Hogwarts! Allt går så snabbt och jag missar det! Du har blivit en så förståndig flicka!” säger hon och Kunzite förstår det knappt. Hennes moder har inte sagt sådant på länge, hon har inte blivit omfamnad eller något. Nu inser Kunzite att hon har jobbat hårt och därför inte klarat av det. Hon kanske är lite förståndig ändå? Hon är också ganska lättlärd, något som gjort att hon tappat intresse för böcker då hon lär sig så mycket utanför dem.

Locked