Laverna D'Angelo [R] (wheevil)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Laverna D'Angelo [R] (wheevil)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Laverna Venus D’Angelo,
Cardiff, Wales

Laverna är kanske inte den mest normala flickan. Till att börja med har hon växt upp i en familj som har väldigt lite pengar. Detta i sig gör henne kanske inte direkt onormal. Däremot deras syn på saker och ting. Att låta saker övergå i ny ägo som de så fint kallar det i hennes släkt är något hon fått lära sig att se som normalt. Istället för att se det som något fel och hemskt så har hon fått lära sig att se det som ett sätt för de som har mer att dela med sig på. Anledningen till det här är rätt enkel, familjen har inte så mycket pengar och de ser det därför lite som sin rättighet. Dessutom var det här nedärvd kunskap, något släkten kunnat länge. Det var helt enkelt bekvämligt också.

Laverna visade sig ganska snabbt ha fallenhet för det här. Kanske mest för att hon är så lättlärd som hon är. Med tiden har hon även visat sig vara väldigt kvicktänkt. Hon skaffar sig lätt överblick i situationer som kräver det. När något går fel lyckas hon alltid se vad som behöver göras och se till att det blir gjort. Hennes familjs sätt att leva har också tvingat henne att växa upp snabbare. Kanske framför allt för att hon fick ta mycket ansvar för sina tre yngre syskon Proserpine, Hercules och Bellona. Mamman Mary arbetar som bibliotekarie och tjänar inte speciellt mycket. Pappan Ianus arbetar som skräddare vid Maslowakademin och tjänar heller inte speciellt mycket. Föräldrarna anser henne vara den mer förståndiga av syskonen som under dagarna får vara hos fastern Maia.

Hennes ganska ovanliga uppväxt har kanske inte varit den allra mest stimulerande. Det är lätt att bortse från hennes nyfikenhet och hennes intelligens. Om man däremot skulle ge henne möjlighet så ställer hon genast frågor och många. Hon vill veta mer och gärna så fort som möjligt. Hon är lite som en svamp som suger åt sig precis allting man säger åt henne. Hon vill förstå hur saker fungerar och varför de händer. Hennes favoritområde är kanske människor. Hon älskar att lära sig om hur människor fungerar och varför de gör som det gör. Kanske för att de vuxna i hennes närhet inte alltid har varit de bästa. Hon har träffat på en hel del otrevliga människor i sitt hittills korta liv. Detta har fått henne att tycka att vuxna inte går att lita på. Om ett problem uppstår är hon mer benägen att försöka lösa det själv och potentiellt göra situationen värre.

Trots sitt intresse för andra människor så är hon inte manipulativ. Hon är inte heller speciellt ambitiös, hon vet inte vad hon vill med sitt liv och faktum är att hon är ganska nöjd med sitt liv så som det är. Inte heller är hon speciellt sanningsenlig. Vad hon har fått lära sig från sina föräldrar är att många gånger behöver man ljuga för att klara sig undan knepiga situationer. Faktum är att hon börjar bli ganska bra på det. Det är ändå en ganska viktig anledning till att hon har klarat sig så här långt. Hon är inte heller den mest flitiga person man kan hitta. Hon är kanske inte lat då hon ofta är aktiv. Dock är hon inte de som frivilligt sätter sig ned och läser en bok. Flickan har nog aldrig läst en bok själv utan föredrar att lyssna på när folk berättar saker. Då suger hon åt sig information som en svamp och glömmer sällan bort det. Hon lär sig också genom att göra. Får hon öva på något tillräckligt mycket så lär hon sig faktiskt ganska snabbt. Fast så snart hon tvingas till att läsa tröttnar hon ganska snabbt och förlorar koncentrationen. Det är även svårt att rikta in henne på ett visst spår. Hon måste själv komma på att hon tycker att saker är intressant. Så länge man inte försöker tvinga henne till att tycka att något är roligt brukar hon tycka att det är någorlunda intressant.

Om Laverna misstror vuxna människor litar hon mer på personer i hennes egen ålder. Hon är nog den som hittar på de värsta och flesta busen när hennes föräldrar inte ser på. Dock är det sällan allvarligt då hon aldrig skulle göra något som skulle kunna skada henne själv eller syskonen. Hennes sätt att se på regler är kanske inte heller det mest normala. Hon vet att man inte får döda någon annan och att hon måste göra som föräldrarna säger. Annars har hon inget riktigt begrepp om regler och varför man ska följa dem.

Laverna är en tjej med mycket humor. Hon skrattar ofta och gärna och åt saker som de flesta kanske inte kan se som roligt. Det här är en flicka som är väldigt rak på sak när hon väl tycker saker och tänker inte försöka försköna något. Ja, när det passar henne att säga sanningen i alla fall. Om man någon gång kommer hem till henne och hennes familj kan man se att hemmet är lite som en återspegling av hennes personlighet. Det är ganska mycket kaos och vartenda föremål i stugan är slitet.

Laverna har kastanjebrunt hår som faller en bit ned för axlarna i mjuka lockar. Hennes ögon är stora med tydliga ögonfransar och har en varmt brun färg. Läpparna är hyfsat stora och fylliga samt en bred näsa. Hennes hy är varm och nästan lite gyllene och ansiktet är hjärtformat. När hon ler kan man även se en smilgrop på vänster kind. Hon är ganska kort och tunn för sin ålder. Hon utstrålar på något sätt glädje, lekfullhet och ett barns oskyldighet.

Locked