Annabella Walters [R] (Guldfisk)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Annabella Walters [R] (Guldfisk)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Annabella Sarah Walters, Burney

Annabella Walters vaknade av väckarklockans gälla ljud. Hon gäspade och reste sig upp, satte fötterna på det kalla trägolvet. Hon bytte om från det vita nattlinnet till en aprikos knälång klänning. Det var ju trots allt Juli. Hon gillade sommaren, mestadels för att hon då kunde ha klänningar och kjolar på sig utan att hennes mamma klagade på att det blev för kallt. Hon gick ut från rummet och in i köket. Som hon hade trott så satt hennes föräldrar redan där.
"Godmorgon", sa hon och log smått när henens föräldrar hälsade på samma sätt. Hon satte sig på kortsidan av träbordet och tog två scones och ett stekt ägg. De sa inte så mycket under måltiden, vilket var ganska ovanligt hos familjen Walters. I vilket fall som helst så var det som vanligt mamman i familjen, Judith Walters, som tog hand om disken. I alla fall tills det ringde på dörren. Pappan, John Walters, var alltför upptagen av finanssidorna i dagens tidning för att kunna öppna. Det var inte så att han var lat eller något, han fann bara de sidorna ytterst intressanta. I alla fall, när Mrs. Walters öppnade ytterdörren blev hon ytterst förvånad. Inte på grund av mannen i kostym, även fast hon undrade vad han gjorde där. Nej, det var vad han sa som gjorde att Mrs. Walters var tvungen att höja en aning på sina noppade ögonbryn.

Annabella satt kvar vid matbordet och sörplade på sitt te. Hon hade inget intresse i att varken lyssna eller delta i det pågående samtalet, men nog önskade hon att hon hade gjort det när hennes mamma räckte fram ett kuvert. Det var adresserat till henne. Inte för att det var något ovanligt att hon fick brev, men hon har fortfarande en aning tveksamt när hon öppnade det. Hon vecklade ut brevet och började läsa det.

Annabella Walters bor i ett litet tegelhus med sin mamma och pappa. Om man vill hitta henne är det säkrast att gå antingen hem till henne eller till biblioteket. Hon lärde sig att läsa vid fyra års ålder och sen dess har hon varit fast. Till skillnad från en stor del av befolkningen i hennes ålder så tycker hon faktiskt om skolan, förmodligen för att hon alltid haft lätt för att lära sig saker. Engelska är hennes favoritämne, men idrott eller slöjd har hon aldrig gillat, då hon anser att man inte har någon användning för det. Förutom det är det nog bara rasterna hon inte gillar med skolan, eftersom hon aldrig har haft lätt för att få vänner. Mestadels för att hon aldrig riktigt vet vad hon ska säga i sociala sammanhang, dessutom har hon ganska torr humor. Hon kan vara ganska långsint, men hon blir dock inte sårad så lätt.
Hon har blågrå ögon som är ganska runda i formen. Hennes näsben är smalt och hennes näsa liten. Munnen är inte särskilt bred, men läpparna är stora. Hennes huvud är hjärtformat, förutom hakan som är ganska rund. Hon är ganska lång för sin ålder, men inte särskilt stark. Hon är smal, men inte underviktig. Hon går ofta klädd i klänningar och kjolar av olika slag, men hon gillar blusar också.

Locked