Kimberly Benson [R] (cullengeller)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Kimberly Benson [R] (cullengeller)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Kimberly Benson, Bristol

Regnet smattrade mot fönsterrutorna i familjen Bensons radhus. Emily och Patrick Benson befann sig för tillfället på sina jobb båda två, så deras enda dotter Kimberly var ensam hemma. Det utnyttjade hon maximalt genom att ha sin stereo (som hon fick då hon fyllde elva år den 12 maj samma år) på högsta volym. Det var ganska praktiskt att den gamla damen i huset bredvid var döv.

Kimberly ställde sig mitt på golvet i sitt rum, rättade till de grå mjukisbyxorna, satte på musiken och började gå igenom koreografin från sommarkursen hon varit på med smidiga, vana rörelser. Trots att hon hade lärt sig dansen så sent som veckan innan kunde hon allt så gott som perfekt. Hon hade alltid haft lätt för att lära, särskilt när det kom till saker hon brann för, som dans till exempel. Hon hade dansat tre gånger i veckan sen hon var fyra, och hade därför en riktigt vältränad kropp. När hon inte dansade brukade hon oftast läsa, lyssna på musik, eller vara ute och springa. Hon var sällan med kompisar. Inte för att hon inte hade några, hon gillade bara att vara ensam.

Blyg var hon, och tog sällan första steget till ett samtal eller en relation. När hon var med sina kompisar kunde hon dock vara ganska pratsam. De som inte var hennes kompisar kunde kalla henne tyst, tråkig eller feg. Och visst, tyst var hon, men bara för det var hon inte tråkig. Och hon var inte direkt feg, utan mer förståndig i så fall, och gjorde nästan aldrig något överilat. Hon var väldigt känslosam, och hade lätt till både tårar och skratt.

I skolan var hon riktigt duktig - i de ämnen hon var intresserad av. Då satt hon och antecknade flitigt på lektionerna, samt lyssnade på vartenda ord läraren hade att säga. De ämnena hon gillade lite mindre var hon däremot inte lika bra i. Dock hade hon alltid haft godkända resultat i alla ämnen. Hon älskade att lära sig nya saker, men det var samma sak där, bara om hon var intresserad av det hon skulle lära sig.

Personligheten hade hon mestadels ärvt från Emily, men nästan hela utseendet hade hon ärvt av Patrick. Håret hade exakt samma svartbruna nyans, skillnaden var att Kimberlys spikraka hår nådde en bit nedanför axlarna, medan Patricks gick i lockar till käkbenen. De hade likadana ögon också, grå, mandelformade och proportionsenliga till resten av ansiktet, varken stora eller små. Som sagt hade Kimberly en väldigt vältränad kropp, och hon var strax under medellängd. Ja, Kimberly hade varit en helt vanlig tjej om det inte hade varit för en sak: hon var en häxa.

Det hade kommit som en chock för alla i familjen då en man knackat på hos dem och talat om detta så sent som månaden innan. Kimberlys föräldrar var nämligen helt vanliga mugglare som aldrig hade hört talas om att det fanns något "Hogwarts". Först trodde de inte på mannen, men sen kom Kimberly att tänka på att det faktiskt hade hänt några oförklarliga ting i hennes omgivning under hennes uppväxt.

Nu, en månad senare, hade hela familjen vant sig vid tanken. Fast Kimberly fasade ändå för dagen veckan där på, då hon skulle åka till den där magiinternatskolan. Fast innerst inne tyckte hon ändå att det skulle bli lite spännande, trots allt.
Locked