Ella Benson [R] (Nickim010)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Ella Benson [R] (Nickim010)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Ella Jane Benson: Leeds, Yorkshire


Ella Jane Benson är född och uppvuxen i Leeds, Yorkshire. Hon bor i ett litet sandfärgat tegelstenshus med två våningar och brunt tak. Hon bor där tillsammans med sina två föräldrar Jane Benson och Harvey Benson samt sina två bröder Simon och Kevin Benson. Jane är magiker och har jobb som juvelare. Harvey är mugglare och är en tandläkare. Hennes bror Simon är nio år gammal och hennes bror Kevin är sju år gammal. Ella älskar sina bröder utom när de snokar i hennes rum och tar något därifrån (vilket de gör ofta.) Men hon försöker vara en förebild åt dem så gott det går. Familjen har även husdjur. Familjen har en brun kattuggla som hämtar posten och ugglans namn är Peggy. Så äger Ella en svartvit katthane med namnet Kiwi. Familjen är ingen överklassfamilj. De klarar sig på pengarna de har och de är lyckliga.

Ella har bruna ögon och svart hår som är lite lockigt på vissa ställen. Hennes hår är utsläppt och räcker till axlarna. Hon är ganska smal och hon är lite lång för sin ålder. Hon har ganska ljus hy och hon har fräknar på kinderna. Hon har ganska bra tänder och hon har använt tandställning när hon var mindre. Hon har ett ärr på benet som hon fick när hon ramlade på en vass sten när hon var mindre. Ärret är inte så stort men det syns.

Hon är en smart och rolig tjej som älskar att läsa. Hon lär sig snabbt och älskar skolan. Hon är väldigt positiv och låter bara den negativa sidan ta över när hon är arg eller ledsen. Ella älskar att hjälpa andra och känner sig varm inombords när hon har gjort det. En gång hjälpte hon en blind gammal dam hem till sig efter att ha handlat mat. Hon har också lagat en liten flickas nalle fast det inte var hon som haft sönder den. Den flickan hade blivit jätteglad. När hon har växt ifrån något lägger hon inte undan det. Hon ger dem till fattiga barn. Hon är en jättebra kompis och hon är ganska modig. Hon har bra tålamod och hon vill vara rättvis mot alla. Hon blir lätt uppretad om någon säger något dumt om hennes familj. Hon är även lite tävlingslysten av sig men det händer inte så ofta att hon blir det. Hon är väldigt kvicktänkt och hon tar ansvar för det hon har gjort och hon ljuger bara om det är nödvändigt. Hon älskar att vara ute i solen och att bada. Ella följer alltid sitt hjärta och visar sina känslor tydligt. Dock inte om hon blir ledsen för hon är rädd att hon ska bli retad då. Hon är en väldigt bra ledare och hon är ganska listig. Hon strävar efter att nå sina mål. När det åskar ute brukar hon vara rädd och då går hon och lägger sig. Ella är extremt rädd för rävar och blir svimfärdig om hon ser någon. Hon är ganska miljömedveten av sig och tjatar på sina föräldrar att de ska samåka. Ella har inte så många vänner för att de tycker att hon är annorlunda. Det tycker de nog för att Ella tror på tur och otur eller något liknande.

Hon spelar piano två gånger i veckan efter skolan och hon dansar balett en gång i veckan. När hon var mindre red hon lite men hon slutade efter ett halvår. Hon tycker om vissa sporter. Ella gillar att måla. Hon målar väldigt mycket och hennes rum är fullt med målningar. Hon älskar också musik och spelar mycket på sitt piano. Ella brukar hjälpa till att laga mat ibland men hon är inte så duktig på det. Det blir oftast bränt men hon försöker. Hon tycker om att sjunga men hon går inte i någon kör för att hon inte vågar, hennes bröder säger nämligen att hon är tondöv. Hon läser också mycket på sin fritid för att hon tycker att det är roligt. Hon har en hel bok full med olika blommor som hon har hittat.

Locked