Mackenzie Gray [H] (Hitta_Nemo)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Mackenzie Gray [H] (Hitta_Nemo)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Mackenzie Freya Gray, Manchester, England.

Mackenzie satt på sitt rum och studerade sig i spegeln. Det var lördag och hon hade just kommit hem från en svettig dag på stranden med sina vänner.

Det var i mitten av Juli och hettan böljade i Manchester. Mackenzie studerade sitt ansikte i en liten spegel hon hittat i en låda under sängen. Hon hade bruna ögon, tätt sittande över en rund och ganska stor näsa, som den hade placerats över en liten röd mun, alldeles för liten för att passa ihop med näsan, tyckte Mackenzie. Hon drog lite i en lockig blond hårtest. Åh, Mackenzie skulle göra vad som helst för att ha kortare hår, men varje gång hon stod där med saxen fegade hon ur. Hon fick helt enkelt nöja sig med midjelångt tills vidare.

"Mackenzie!", ropade hennes mamma nerifrån. Mackenzie skyndade ner för trappan och in i köket, där hennes mamma Suzanne stod och lagade köttgryta- Mackenzies favoriträtt.
"Vad var det du ville, mamma?" undrade Mackenzie och andades in den härliga doften från grytan på spisen.
"Jag har något till dig", sade Suzanne och fiskade upp ett kantstött brev ur fickan på sitt förkläde.
Mackenzie höll brevet i sina händer och bara stirrade på det. Det behövdes en enda blick på kuvertet för henne att förstå vem avsändaren var.
"Ja! Mamma! Titta mamma, Hogwarts! Jag ska börja på Hogwarts!", tjöt hon av lycka och skuttade upp och ner.
Mackenzie var yngst i familjen, hon hade två äldre syskon, Tyra och Fred, som båda gått ut Hogwarts.

Familjen Gray var en stillsam och omsorgsfull familj med tre barn. Mackenzie, som var elva, var yngst. Familjen bestod också av hennes syskon Tyra, 24 år och Fred, 18 år. Moderns namn var Suzanne. Suzanne var en vänlig och omsorgsfull kvinna på 47 år. Hon älskade sin familj mer än allt annat på jorden, och matlagning. Fadern, Jon, tyckte mer om att äta än att laga mat. Han var en lagom tjock, vänlig man som tyckte väldigt mycket om sina barn och sin fru.

Mackenzie själv var ganska klumpig, men hon var alltigenom en vänlig själ och ville alla väl, även om det kanske inte alltid gick som det skulle. Hon hade midjelångt, blont lockigt hår och ljust bruna ögon. Hon är kort och kanske lite aningens mullig, men inte fet.

Hon tyckte mest om att sitta hemma på sitt rum, ensam, i tystnad och läsa eller kanske rita. Hon tyckte även om att simma, men mest av allt tyckte hon om att vara ifred med sin katt, Duchess. Mackenzie var ett stillsamt och lungt barn. Hon var smart och tålmodig och ville alltid vara rättvis och vänlig.

Hon var flitig vad hon än höll på med, och hon ville gärna få allting hon gjorde så perfekt som möjligt.

Locked