Mabelle Sackville [H] (HollyGlow)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Mabelle Sackville [H] (HollyGlow)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Mabelle Lacy Sackville, Doncaster

Mabelle är en flicka på elva år som alltid haft magi i sin närhet. Mabelle har en yngre syster på sju år som heter Cadie. Cadie och Mabelle leker ofta tillsammans, oftast leker dom sjörövare eller spioner. I familjen Sackville ingår även mamma Chloe och pappa Charles. Chloe arbetar som florist, hon sätter ihop fina buketter och experimenterar med att korsa olika blomsorter för att hitta nya. Charles jobbar som guldsmed i butiken ”Sackville’s Jewellery” där även Mabelles farbror jobbar. På sin tioårsdag fick Mabelle ett guldhalsband i form av ett kors som Charles hade gjort i butiken. Familjen bor i Doncaster i ett tegelhus med två våningar.

Mabelle har ett väldigt stort intresse för mode och skönhet. Hon älskar smink och gillar att leka med olika färger och former. Mabelle är så klart medveten om att man ska ha väldigt diskret smink på Hogwarts och tänker därför bara använda lite concealer. Även fast hon tycker om smink så finns det ett större intresse, kläder. Mabelle älskar att köpa kläder speciellt i gula, röda och orangea färger. För henne skulle en perfekt dag med Cadie vara shopping, en mysig fika och sedan ännu mer shopping.

Otroligt nog älskar Mabelle också att läsa. När hon blivit sårad eller bara är nere älskar hon att gå runt i bibliotekets tysta labyrint. Varje onsdag sedan hon var åtta år har hon varit på bibliotekets bokträffar. På bokträffarna berättar och tipsar alla om en bok dom läst. Mabelles tredje STORA intresse är minigrisar. Första gången hon var på zoo, när hon var nio år, såg hon tre små minigrisar och visste att det var det gulligaste hon någonsin sett. Sedan den dagen har hon samlat på grisar stora som små.

Mabelle är en väldigt glad tjej som inte tycker om att det finns så många i världen som inte har mat på bordet eller som hela tiden är rädda för att deras hus ska bombas. När hon har pengar över från sin månadspeng skänker hon den oftast till olika hjälporganisationer. Om någon frågar Mabelle något så svarar hon ärligt men om ingen frågar behöver hon ju inte berätta…

När det kommer till studeringen och läxor jobbar hon på så gott hon kan. Man kan inte säga att hon är ett geni men hon försöker så gott hon kan. Mabelle har alltid varit okej i skolan, hon vill få bra examen så hon kan skaffa sig ett jobb och göra något med sitt liv. Det finns några saker som stör Mabelle, t.ex. när hon måste vänta. Hon hatar att vänta. En annan sak Mabelle stör sig på är folk som röker. Hon menar inte att dom inte får röka, men tänk på alla andra! Alla andra kanske inte vill få cancer och dö av någon som står vid busshållplatsen och röker.

Mabelle är kort, inte jättemegasuperkort, men ändå kort. Hon har axellångt, vågigt, ljusblont hår som matchar hennes kastanjebruna ögon superfint. Hennes ögonbryn är väldigt bleka och det gillar hon inte. Munnen är lite mittemellan varken tjock eller smal. Näsan är åt det smalare hållet. Det bästa med utseendet enligt henne själv är ögonen. Eftersom dom har så varm färg och för att hennes ögonfransar är så långa och svarta.

Locked