Meya Kaswell [G] (signeess)

Locked
SORTERINGSHATTEN
Husalf
Husalf
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Meya Kaswell [G] (signeess)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Meya Kaswell, Birmingham

Meya Sibyll Kaswell är en modig tjej med huvudet på skaft. Hon bor i utkanten av Birmingham med sin familj. Meya står upp för vad hon tycker är rätt och fel och säger nästan alltid sina åsikter om saker och ting. Meya är mugglarfödd. Hennes föräldrar jobbar i affärer båda två. Hon har en äldre mugglarsyster som tycker att Meya är galen, men Meya gillar galna saker. Hennes svagheter är att hon ofta faller för saker trots att hon vet att det är fel, men hon är ändå en omtänksam tjej som bryr sig om andra. Hon är rädd för höga klippor och att bli lämnad utanför.

Hon är ganska lång och smal. Hennes hår är ljusbrunt och lockigt och hon har ofta det samlat i en knut i nacken. Hon har mörkbruna ögon, en lite sne näsa och ganska buskiga ögonbryn. Hennes ögon glittrar nästan alltid men hon kan bli ruskigt arg. Meya är väldigt uppmärksam på konstiga saker i hennes omgivning. Eftersom att hon är uppvuxen hos sin mugglarfamilj är hon väldigt nyfiken på Hogwarts och trollkarlsvärlden. Hon är flitig men har tröttnat på tråkiga mugglarämnen i skolan och glädjer sig till att börja på Hogwarts.

Hon gillar att gå i skogen och att hitta på saker. Läsning är en av hennes stora passioner och hon kan sitta i timmar med en bok. Hon har stora glasögon som syns i mängden och har nästan alltid färgglada kläder. Hon älskar alla djur, särskilt om de retar hennes syster som tycker att alla djur förutom hamstrar är äckliga.

Meya är en cool tjej som sticker ut ur mängden. Hon är snäll och vänlig. Hon är inte rädd för så mycket. Det är hittills bara en person som Meya är riktigt rädd för. Det är hennes faster Beatrice, som till skillnad från sin omtänksamma bror är en mycket brutal kvinna som bara bryr sig om sina feta katter. En gång när Meya var yngre hängde hon upp Meya i fötterna på klädlinan för att hon hade tvättat en katt med fel temperatur på vatten, men Meya var för tung så hon ramlade ner. Det var då hennes magiska krafter visade sig för första gången. Fallet dämpades nämligen.

Meya tycker ibland synd om sin äldre syster som ändå verkar lite ledsen över att hon inte är en häxa, även om hon låtsas som att hon tycker att det är någonting dåligt.

Meya är mycket bestämd med att ingen får ta hennes saker och hon längtar efter att få en trollstav som hon kan hota sin äldre syster med om hon skulle ta något, även om Meya som vill ha bra betyg vet att man inte får trolla utanför skolan. Hon är ofta ganska djärv och vill hela tiden prova på nya saker. Särskilt om de är lite ovanliga och lite läskiga. Meya blir lätt upprörd om någon förolämpar henne eller hennes familj, och hon är inte sen med att ge tillbaka. Hon vill gärna stå i centrum, och gör gärna saker som gör folk uppmärksamma. Samtidigt är hon lite blyg mot vissa personer.

Locked