Alice Bock [G] (Ely Granger)

Post Reply
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Alice Bock [G] (Ely Granger)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Alice Bock, Dublin, Blacknall Parade

Hennes hår är till midjan, är guldblont och är lite lockigt. Hennes ögon är gröna och stora. Hon är normalt lång hon är också i normal vikt. Hon har en ljus hudfärg på vintern och på slutet av hösten men lite solbränd hudfärg på våren och sommaren.

Hon är modig, intelligent, godhjärtad, listig, tålmodig och viljestark. Hon lärde sig läsa redan när hon var 5 år. För att hennes mamma ville lära henne att läsa så fort som möjligt så att hon var bäst i klassen. Hon brukar läsa böcker. Speciellt böcker om häxor och trollkarlar. Hon längtar tills hon får börja på Hogwarts.
På fritiden så brukar hon vara med kompisar som är häxor eller mugglarfödda. Hon gillar att klättra i träd för då kan man känna vinden i håret och hon gillar när man kommer högre upp. Att simma och vara i vattnet älskar hon. För att man känner sig fri och lycklig tycker Alice. Hon brukar gå på promenad ute i naturen. Hon gillar att vara med djur fast hon inte har några själv. Men speciellt katter för dem är små och gulliga. Hon har ärvt att hon gillar sina katter från sin mormor.

Hennes mamma är en häxa från en renblodig trollkarls familj medan hennes pappa kommer fån en släkt där det både finns mugglare och magiker. Hennes släkt är stort både på pappans sida och på mammas sida. I pappans släkt så har det funnits 5 häxor och 8 trollkarlar, men i mammas släkt så är alla trollkarlar/häxor. Mammas familj Bond har funnits sen 1600-talet.

Alice har en lillasyster också som heter Molly. Hennes mamma heter Violetta och hennes pappa heter Fred. Hon avskyr sina närmsta kusiner. För att dem inte gillar mugglare och säger att hennes mamma är en förrädare Men så tycker inte hon. I hennes pappas släkt så finns det häxor och trollkarlar. Men hennes mamma jobbar som en förbannelsebrytare och hennes pappa jobbar som bibliotekarie på Nationell Magiska Biblioteket i London. Hennes lilla syster liknar henne på många sätt. Tillexempel samma ögonfärg, nästan samma personligheter och hårfärg. Alice har ärvt sin mammas ögon men pappans hårfärg.

Hon går i skolan och är en av dem bästa i klassen men också dem modigaste. Hon har ett ärr på vänstra axeln som liknar en pil. Hon fick den när hennes kusin knuffade Alice ner för en kulle då skar hon sig och fick ett ärr som liknade en pil. Och den går inte att ta bort, man vet inte varför.

Nästan hela hennes familj har gått i Gryffindor. Men en fjärde del gick i Ravenclaw. Hon har alltid önskat att hon skulle kunna ha en tvilling bror. Hennes mamma lovade att köpa en katt om hon fick plats i Hogwarts. När hon blir stor och slutar i Hogwarts så vill hon bli en auror eller en lärare i Hogwarts.

När Alice var ungefär 6 år så var hon ute i skogen och lekte och såg en grip som var skadad i vänstra bakfoten. Gripen var ung och fin. Alice kom tillbaka varje dag och tog hand om gripen. I början var både Alice och gripen rädda. Men med tiden så blev dem vänner. Och en i dag så kommer gripen till henne varje sommar.

Post Reply