Daisy Foster [G] (liineeh)

Post Reply
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Posts: 1325
Joined: 05 Feb 2009, 12:34

Daisy Foster [G] (liineeh)

Post by SORTERINGSHATTEN »

Daisy Grace Foster, Brighton

Om man skulle fråga någon i Daisys skola vem hon var skulle alla säga att hon var tjejen som satt längst bak och suckade när folk inte kunde svaren. Hon var inte den som hade många vänner, hon tyckte att tjejerna var töntiga när de satt och kollade på sig själva i spegeln och plutade med läpparna, Daisy tyckte att killarna var roligare! Bland killarna så hände det saker man behövde aldrig låtsas.

Daisys största passion var även fotbollen, hon brukade spela hela rasterna, det var även en anledning att hon tyckte om killarna med dem kunde hon vara sig själv och hon behövde inte vara försiktig. Men ändå så var hon en av de duktigare i skolan, hon kunde alltid svaren men brydde sig inte om att svara på dem. Hon satt alltid och tänkte på annat som hur det skulle gå på matchen, eller på vad hon skulle göra i helgen.

Daisy brukade inte bry sig om vad någon tyckte, därför brukade hon försvara alla som blev mobbade, då brukade mobbarna säga "vill du leka modig eller?" Hon brukade bara skratta och gå därifrån med den mobbade. Hon hade många som hon kände för att hon hade hjälpt dem och hon hjälpte sin mormor varje helg med att handla och städa.

Daisys familj bodde i ett radhus i Brighton, en stad som ligger ungefär en halvtimme från London, dit hade dem flyttat innan Daisy var född. Daisys mamma Caitlynn och Daisys pappa Warren träffades när Warren var i London och precis hade slutat Hogwarts, sedan hade de varit vänner ett bra tag innan de blev ett par. Efter bara något år så gifte dem sig och började direkt att tänka på barn, men dem fick försöka i sju år innan Caitlynn äntligen blev gravid. Sedan så födde hon en liten flicka, Daisy, eftersom att det var Caitlynns mammas favoritblomma och Grace eftersom att de var så tacksamma för det lilla barnet de nu hade fått.

Caitlynn och Warren fick inte vänta länge förrän de insåg att det lilla barnet inte var som de andra flickorna, när de lekte med sina dockor sprang Daisy runt och lekte riddare med killarna. Hur än de försökte att få på Daisy klänningar så gick det inte, hon vägrade. Daisy såg precis ut som sin pappa, ifall man bortsåg från hennes fräknar och hennes bruna hår, hennes pappa var blond. De hade samma runda näsa och samma panna, folk brukade nästan skratta åt hur lika de var. Hon hade samma kroppsbyggnad som sin mamma, de var ganska smala utan att göra något, men Daisy älskade sport och idrotten var hennes favoritlektion.

Dagen Daisy fick sitt brev var en helt vanlig onsdag, hon hade precis kommit hem från fotbollsträningen. Hon hade väntat hela sitt liv på det här brevet, när hon var liten hade hennes pappas berättat långa historier om hur det var på Hogwarts, han var med i Ravenclaw, hennes pappa hade sagt att det var där alla riktigt smarta hamnade. I Slytherin var det bara mobbare enligt hennes pappa. Hon ville nog vara med i Ravenclaw eller Gryffindor det spelade ingen större roll för henne.

När hon hade slängt ifrån sig väskan så såg hon sin mamma sitta i köket med ett brev i handen, Daisy började skrika och gråta, hon blev jätteglad. Hon sprang mot sin mamma och kramade henne de ringde till Daisys pappa som fortfarande var på jobbet. Även han blev så glad att han skrek. Ett enda bekymmer som Daisy hade var att hon inte hade någon mer att berätta för, visst hon kunde ju ringa sin farmor och farfar och kanske sina kusiner, men hon saknade en vän som hon kunde berätta det för.

Hennes pappa, som hade blivit så ivrig att han inte orkade vänta tills att han slutade jobbet kom hem, han såg inte den syn han förväntade sig, Daisy satt och grät. Han frågade henne vad som hänt och hon berättade att hon var rädd, rädd för att ingen skulle tycka om henne och för att hon inte skulle få några vänner, han sade till henne att det inte skulle hända.

Nästa morgon vaknade Daisy av att hennes pappa ruskade på henne. Idag var dagen de skulle till Diagongränden, hon skulle äntligen få sin trollstav. Hon åt lite frukost och klädde på sig, sedan var det dags, hon ställde sig i den öppna spisen och strödde lite flampulver över sig.

Post Reply